Bosch autocrew

Autobedrijf Okken werkt onder de vlag van de Bosch Automotive Autocrew formule.Een werkplaats formule die staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit voor een voordelige prijs. Alle automerken zijn bij ons van harte welkom voor regulier onderhoud, seizoen controles en APK.

Onze werknemers van de Autocrew garage worden regelmatig bijgeschoold in onder andere de diverse opleidingscentra van de Bosch Automotive groep. Daarom zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken. En voldoen wij aan de kwaliteitseisen die Bosch stelt.

Dankzij dit nauwe samenwerkingsverband beschikken wij over alle actuele en volledige documentatie van alle merken. Wij maken in onze in onze werkplaats gebruik van de geavanceerde diagnose- en afstelapparatuur van Bosch. En mede door het gebruik van Bosch kwaliteitsonderdelen en originele onderdelen blijft de eventuele fabrieksgarantie op uw auto gelden.

Wist u dat Bosch al betrokken was bij de bouw en ontwikkeling van uw auto? Bosch levert en ontwikkeld namelijk onderdelen en technieken die in alle merken auto’s voorkomen. Onderdelen zoals accu’s, verlichting en ruitenwissers, maar ook technische systemen zoals ESP en ABS.

Deze kennis en ervaring wordt overgedragen aan alle Bosch Autocrew autobedrijven via trainingen in techniek en kwaliteitsbeheer.

Waarom Autocrew Okken

  • De Beste prijs-kwaliteit verhouding.
  • Voor alle automerken
  • Eerlijk en transparant
  • Persoonlijk service en hoge kwaliteit
  • Partnership met Bosch Automotive

Voor meer informatie over Autocrew kunt u terecht op de website van Autocrew