Lease en Financiering

Wilt u autorijden voor een vast, laag bedrag per maand, zonder hoge investering en allerlei financiële risico’s? Kies dan voor auto lease. Financial lease geeft u ruimte om te ondernemen. Want u hoeft niet meer fors te investeren in de aanschaf van een bedrijfsauto. Kiest u voor full oparational lease, dan betaalt u een vast, laag bedrag per maand en krijgt u nooit te maken met onverwachte tegenvallers. Zo heeft u volledige grip op uw autokosten. En zo kunt u zorgeloos elke paar jaar in “nieuwe” auto stappen. Autobedrijf Okken is uw betrokken partner in voordelige leasing en financiering van uw auto of bedrijfsauto.

Neem vrijblijvend contact op voor een leaseofferte

Verzekering

Ook voor het regelen van uw autoverzekering bent u bij autobedrijf Okken aan het juiste adres. Omdat wij met diverse partners samenwerken komen wij altijd tot de beste oplossing voor uw situatie. Mocht u onverhoopt schade krijgen aan uw auto dan wordt alles door ons geregeld.

“Wist u dat u tot maar liefst 2 jaar garantie kunt krijgen door een autoverzekering af te sluiten via autobedrijf Okken.”