RLM_6869.jpg

Nieuwe auto's

Bent u van plan om een nieuwe auto te kopen maar heeft u moeite met hoe u dat moet aanpakken? Of koopt u liever niet bij een grote dealerketen, dan bent u bij Autobedrijf Okken aan het juiste adres. Vaak heeft u zelf al een merk of model auto in gedachten, zo niet, dan zoeken wij dit samen met u uit. Wij leveren nieuwe auto’s onder dezelfde condities en garantie voorwaarden als de dealer dat zou doen.

Wij gaan graag vol daadkracht aan de slag als u besluit om van onze kennis en kunde gebruik te maken bij het kopen van een nieuwe auto. En daar hoort eventueel ook de verkoop van uw huidige auto bij. Wat prettig is voor veel mensen is dat zij weinig omkijken hebben naar alles wat er bij het kopen van een auto komt kijken. Daarbij zijn we heel goed op de hoogte van alles wat er speelt op het gebied van auto’s. Wij kunnen ook uw huidige auto inruilen en u voorzien van de benodigde garanties. En als u dat wilt, geven we ook advies op het gebied van een eventuele financiering.

Verkoop via ons uw voertuig

U krijgt graag een eerlijke prijs als u uw huidige auto ook wilt inruilen. En u zit vast niet te wachten op tussenkomst van verschillende websites. Kies er daarom voor om uw auto via Autobedrijf Okken te verkopen. Net zo makkelijk toch?

Wilt u hier meer over weten? Komt u dan gewoon eens langs of neem contact met ons op!