Onderhoud

Van reparaties, onderhoudsbeurten en APK tot het oplossen van storingen. Van airco onderhoud, automaatbak spoelen, het 3D uitlijnen, van de auto tot het verhelpen van (ruit)schade. Kortom, u kunt altijd bij ons terecht voor alle verschillende werkzaamheden aan uw auto! Met de verschillende onderhoudswerkzaamheden van Autobedrijf Okken bent u verzekerd van een verkeersveilige auto. Mocht u een relatief nieuwe auto hebben die nog fabrieksgarantie heeft dan kunnen wij onderhoud uitvoeren met behoud van fabrieksgarantie. We doen er alles aan om de prijzen van alle onderdelen en reparaties zo voordelig mogelijk neer te zetten. Mocht u tijdens het onderhoud aan uw auto gebruik willen maken van vervangend vervoer dan hebben wij een leenauto of leenfiets voor u beschikbaar.

Onderhoud leaseauto’s

Ook voor het onderhoud van uw leaseauto kunt u terecht bij autobedrijf Okken. Dankzij afspraken en overeenkomsten met diverse leasemaatschappijen mogen wij in veel gevallen onderhoud en reparaties aan uw leaseauto verzorgen. Denk hierbij ook aan het wisselen van uw zomer/winter wielen en de eventuele opslag daarvan.

Bosch Car Service & AutoCrew

Uw auto verdient kwalitatief hoogstaand onderhoud. Met de technische ondersteuning van Bosch Car Service en AutoCrew is onze werkplaats voorzien van de meest geavanceerde apparatuur. Ons team is speciaal opgeleid om met de nieuwste snufjes op het gebied van elektronica aan uw wensen te voldoen. De monteurs worden regelmatig bijgeschoold om met de moderne techniek van deze tijd en de techniek van de toekomst te kunnen blijven werken.