Shell tankstation Okken

Shell tankstation en shop

Ma t/m vrij: 07.00 – 20.00
Zaterdag: 08.00 – 20.00
Zondag: 09.00 – 20.00
Tanken: bij betaalautomaat 24/7

 

 

 

Brandstof nodig? Of heeft u zin in een lekkere snack of verfrissing? Bij ons kunt op alle fronten echt even bijtanken. Bovendien profiteert u van de speciale acties en aanbiedingen als u geregeld bij ons tankt. Zo kunt u bijvoorbeeld sparen voor Airmiles maar ook voor 50% korting op één van onze carwash-programma’s

Heeft u hulp nodig bij het tanken? Geen probleem, onze vaste medewerkers of part-timers helpen u graag erbij. Onze gedachtes van het bieden van goede service en persoonlijke benadering is dus ook van toepassing bij ons Shell tankstation en Shell shop.

Shell tankstation Okken is een modern verkooppunt met een uitgebreid assortiment van diverse zoetwaren tot aan diverse soorten motorolie, diverse soorten ijsjes, rookwaren, tijdschriften en pre-paid telefoonkaarten. Op ons voorterrein heeft u de keus uit de volgende brandstoffen: Euro Fuelsave E10, V-Power 98, Diesel en V-Power Diesel.

Ook vrachtauto’s kunnen 24 uur per dag, 7 dagen in de week op het speciale vrachtautoterrein tanken. We beschikken over een 3-tal high-speed dieselpompen, en over 2 AdBleu pompen.

Heeft u een oldtimer dan kunt u in onze shop een brandstof toevoeging vinden voor uw auto. Ook kunt u op ons terrein gebruik maken van onze bandenpomp en de schoonmaakvoorzieningen voor het reinigen van uw voorruit.