logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

APK bij Autobedrijf Okken

Veilig de weg op met een APK bij Autobedrijf Okken in Eext of Gieten. Een APK voorkomt gevaarlijke situaties met onveilige voertuigen en is wettelijk verplicht voor auto's ouder dan 3 jaar in Europa.

Bij Autobedrijf Okken is het plannen van jouw APK keuring een eenvoudig proces. Met onze vlotte planning kun je snel een afspraak maken, zodat jouw voertuig tijdig en conform de voorschriften wordt gekeurd. We zorgen ervoor dat jouw auto snel weer veilig de weg op kan.

Uw auto in goede handen


  • Vlotte Planning: Snel en gemakkelijk een afspraak maken voor jouw APK keuring.
  • Deskundige Keuringen: Onze specialisten voeren nauwkeurige en betrouwbare APK keuringen uit.
  • Transparantie: Duidelijke communicatie over de keuringsresultaten en eventuele benodigde reparaties.
  • Efficiëntie en Betrouwbaarheid: We streven naar efficiënte keuringen zonder in te boeten op betrouwbaarheid.
image 3

Waarom APK bij
Autobedrijf Okken

Tijdens de APK controleert Autobedrijf Okken in Eext of Gieten uw auto op minimale veiligheids- en milieueisen. Denk aan controle van banden, schokdempers, verlichting en remmen. Bij mankementen worden deze tijdig ontdekt, waardoor u geld kunt besparen op onderhoud. Na de keuring ontvangt u een rapport met de goedkeuring of met aanwijzingen voor op te lossen mankementen. Kies altijd voor een RDW-erkend bedrijf zoals Autobedrijf Okken voor uw APK.
Maak uw afspraak vandaag nog via de contactpagina.

Privacyverklaring
Uw APK-keurmeester moet het brandstofverbruik doorgeven aan de RDW. Deze gegevens worden als privacygevoelig aangemerkt. Daarom moet er in uw privacyverklaring staan dat u bij het verrichten van een APK-keuring ook gegevens van het werkelijke brandstof- en elektriciteitverbruik verwerkt en doorgeeft aan de RDW.
 

Werkplaatsafspraak in plannen?

Morgen Internet - Zorgeloos website