Werkplaats autobedrijf Okken

Werkplaats

Als u in uw auto gaat rijden, dan wilt u natuurlijk wel dat u keer op keer veilig de weg op kunt. Het periodiek laten onderhouden van uw auto is daarom altijd een verstandige beslissing. Regelmatig onderhoud is belangrijk voor uw eigen veiligheid en voor een langere levensduur van uw auto. Bij Autobedrijf Okken ontvangt u een eerlijk advies en verzorgen wij graag het onderhoud van uw auto. Onze moderne, complete werkplaats is zo ingericht dat u met alle merken en type auto’s bij ons terecht kunt. 

Wij vinden uw veiligheid een belangrijke zaak en controleren uw wagen zeer zorgvuldig. Of het nu gaat om een APK, onderhoudsbeurt of een bandenwissel: bij ons wordt er altijd op een professionele en zorgvuldige manier gewerkt. Onmisbaar hierbij is natuurlijk goed en gemotiveerd personeel. Autobedrijf Okken heeft goed opgeleide, gekwalificeerde monteurs in dienst en alle diagnose- en afstelapparatuur welke nodig zijn om kwalitatief goed onderhoud te waarborgen. 

Autocrew

Wij zijn aangesloten bij AutoCrew Groep. Wij maken gebruik van diagnoseapparatuur en software van Bosch. Onze monteurs volgen jaarlijks cursussen en opleidingen bij Bosch. Daardoor weet u zeker dat uw auto in goede handen is en uw problemen goed en adequaat worden opgelost. En door het officiële partnerschap met Bosch beschikken wij altijd over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen. Kortom, AutoCrew is de perfecte combinatie van uw eigen garage met al het goede van Bosch. 

Transparantie

Blijkt tijdens het onderhoud dat er een reparatie aan uw voertuig nodig is? Dan wordt die uiteraard pas na overleg met u uitgevoerd. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij vinden transparantie, eerlijkheid en betrouwbaarheid erg belangrijk binnen ons bedrijf, dus ook binnen onze werkplaats. Wanneer we tijdens de controle of keuring van uw auto op defecten, dan laten wij u dat direct weten.

Onze diensten:

U kunt bij ons onder meer terecht voor:

✔ Onderhoud (personenautos, bedrijfswagens, campers, EV, hybride)

✔ Reparatie en motorrevisie

✔ APK

✔ Trekhaak monteren

✔ Aircoservice

✔ Diagnosticeren en oplossen van storingen

✔ Ruitreparatie

✔ Ontzorging bij schade en pech incl pechhulp