Pechhulp autobedrijf Okken

Pechhulp

Wanneer uw auto volgens de voorschriften jaarlijks wordt onderhouden, kunt u bij ons tevens Autocrew pechhulp afsluiten tegen een geringe vergoeding. Dit is te vergelijken met de mobiliteitsgarantie van de merkdealers. Alleen is de premie niet verrekend in het uurtarief. U weet dus waarvoor u betaald. Met AutoCrew Pechhulp kunt u altijd rekenen op snelle en adequate hulp, want niets is vervelender dan met uw auto stil komen te staan. Daarom biedt AutoCrew de best hulp bij pech onderweg. 

U heeft al vanaf € 35 Nederland dekking inclusief dekking in uw eigen woonplaats! 

Pech in het buitenland

AutoCrew Pechhulp is er ook in het buitenland. Ook hier wordt je auto zo mogelijk ter plaatse gerepareerd. Indien nodig, zorgt AutoCrew voor vervoer naar de dichtstbijzijnde garage. Moet de auto naar Nederland voor reparatie, dan regelt AutoCrew het vervoer. Ook voor jou, je passagiers en bagage.

Vervangend vervoer met pechhulp van AutoCrew

Ben je op vakantie en heb je vervangend vervoer nodig? Geen probleem, onze pechhulp voorziet daarin. Wij zorgen desgewenst voor een flinke gezinsauto. Je hebt tot 30 dagen recht op vervangend vervoer. Zo kunnen jij en je gezin blijven genieten van jullie vakantie.

De voordelen van AutoCrew Pechhulp:

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Pechhulp door heel Nederland en Europa
  • Ook voor caravans en aanhangers
  • Directe reparatie
  • Indien nodig vervangend vervoer
  • Tegen scherpe tarieven

Meer weten over de AutoCrew Pechhulp, de tarieven en de voorwaarden? Of direct AutoCrew Pechhulp afsluiten? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag uw pechhulp via onderstaand contactformulier aan.